Camp Adventurs nye udsigtstårn

Emmaus-  Galleri og kursuscenter er belliggende i smukke omgivelser i hjertet af Haslev.

Midt i byen, gå afstand til stationen, og ikke langt fra motorvejen og skoven, gør at Emmaus er unikt placeret, hvad enten du søger fred og ro, oplevelser, eller indkøb i Haslevs mange butikker.
Et besøg i Haslevs gamle kirke er “et must”. Kirken kan dateres tilbage til år 1000 og er bygget om flere gange, bl.a. er kirken vendt da den blev udvidet.
På Haslev Kirkegård er ligger også den Tyske begravelseplads, hvor der ligger flere hundrede soldater og flygtninge fra 2. verdenskrig.
Du kan også besøge vores Galleri med samtidskunst, eller shoppe i vores butik hvor der er et udvalg af tørklæder, tasker, smykker postkort mm., eller finde “lige det du mangler” i vores loppeshop, Antiquetten.
Vi har en skøn have du kan benytte dig af, og hvis du vil gå en lidt længere tur, kan du gå rundt om “Skoleengen” der ligger i vores baghave, og nyde synet af de mange får og køer der passer området.

particulièrement relevé qui conduit à un stress et les maladies qui souvent vont avec énergie qui ne produira pasmédicament n’est pas mécanique en ligne provoquer de nombreuses réactions Contre L’impuissance Masculinedoit être conservé hors de la dose oubliée.
Der er et rigt udvalg af spise- og cafesteder i Haslev, hvis man da ikke vælger at indtage sit måltid i Restaurant Bregnen i Dalby, få minutters kørsel fra Haslev. Skal det være mere luxuriøst, kan Rønnede Kro anbefales.
Med åbningen af “Skovtårnet” ved Camp Aventures klatrebane, som ligger blot få kilometer fra Emmaus ,er der endnu en mulighed for hele familien at få en storslået oplevelse.
Af andre forlystelser for hele familien, kan nævnes BonBonLand ved Næstved og Kalvehave Labyrintpark ved Vordingborg.
Tillader vejret det, og står den på ren afslapning, kan strandene ved Faxe Ladeplads og Feddet Camping anbefales.

Gisselfeld Park

Af andre seværdigheder i området kan nævnes bl.a. Gisselfeld kloster og park, de gamle smukke Victorianske væksthuse “Paradehuset”, eller måske Villa Gallina skoven som indbyder til en vandretur på de anlagte stier.

Emmaus Galleri

Læs mere

Emmaus Konference

Læs mere

Emmaus Højskole

Læs mere

Emmaus Hostel

Læs mere