Turist
i lokalområdet

Emmaus er beliggende i smukke omgivelser i hjertet af Haslev.

Midt i byen, gå afstand til stationen, og ikke langt fra motorvejen og skoven, gør at Emmaus er unikt placeret, hvad enten du søger fred og ro, oplevelser, eller indkøb i Haslevs mange butikker.

Et besøg i Haslevs gamle kirke er “et must”. Kirken kan dateres tilbage til år 1000 og er bygget om flere gange, bl.a. er kirken vendt da den blev udvidet.
På Haslev Kirkegård er ligger også den Tyske begravelseplads, hvor der ligger flere hundrede soldater og flygtninge fra 2. verdenskrig.

Du kan også besøge vores Galleri med samtidskunst, eller shoppe i vores butik hvor der er et udvalg af tørklæder, tasker, smykker postkort mm., eller finde “lige det du mangler” i vores loppeshop, Antiquetten.

Vi har en skøn have du kan benytte dig af, og hvis du vil gå en lidt længere tur, kan du gå rundt om “Skoleengen” der ligger i vores baghave, og nyde synet af de mange får og køer der passer området.

Der er et rigt udvalg af spise- og cafesteder i Haslev, hvis man da ikke vælger at indtage sit måltid i Restaurant Bregnen i Dalby, få minutters kørsel fra Haslev. Skal det være mere luxuriøst, kan Rønnede Kro anbefales.

Med åbningen af “Skovtårnet” ved Camp Aventures klatrebane, som ligger blot få kilometer fra Emmaus ,er der endnu en mulighed for hele familien at få en storslået oplevelse.

Af andre forlystelser for hele familien, kan nævnes BonBonLand ved Næstved og Kalvehave Labyrintpark ved Vordingborg.

Tillader vejret det, og står den på ren afslapning, kan strandene ved Faxe Ladeplads og Feddet Camping anbefales.

Seværdighed

Næstved

Gisselfeld

Gisselfeld kloster og park, de gamle smukke Victorianske væksthuse “Paradehuset”, eller måske Villa Gallina skoven som indbyder til en vandretur på de anlagte stier, er også gode seværdigheder i området.

Læs mere

Holmegaard Værk

En historisk fusion mellem fortid og fremtid. Et sted fyldt med stemningsmættede stunder for hele familien og sted for landets dygtigste design- og kunsthåndværkere.

Læs mere
Holmegaard