Hold din private fest
på Emmaus

Du kan holde din private fest på Emmaus.

Vores menuen er et forslag. Du kan sammensætte menuen ved at vælge mellem forslagene.

Vi lytter gerne til dine ønsker. Pris incl borddækning med hvide duge, lys og blomster kr. 575 pr. person. Uden gå-hjem-mad kr. 525.
Prisen er inkl. lokaler, opvask og rengøring. Dog minimum 40 personer.
Bemærk, at ved bryllupper er prisen kr. 650 pr. person.

Der er mulighed for leje af værelser til overnatning

Kontakt:
Emmaus – Galleri & kursuscenter, 5443 5433 (bedst ml. 9 og 14) eller
på mail: info@emmaus.dk

Vælg selv din menu
Velkomstdrink

Vælg mellem:

  • Asti
  • Mousserende rosévin
  • Aperol m. mousserende hvidvin, danskvand og appelsinskive
  • Sommersby cider, vælg mellem rabarber eller solbær
  • Hyldeblomstdrik med danskvand (uden alkohol)
  • Husets hyldeblomstdrink m. hvidvin, danskvand, citron og rundet m. en anelse cognac
Forret

Vælg mellem

  • Dampet hvid fisk m/skilt kærnemælk sauce og persille olie toppet med urter. (kold)
  • Laks bagt m/ kokossirup anrettet på leje af grove urter. Hertil kold hollandaise.
  • Terrin lave af kylling fra Hopballegård tilsmagt timian. Serveret på marineret kål.
  • Braiseret kalv m/ kirsebær og spinat (kold)
  • Dampet laks anrettet på røget ris serveret m/ urte creme

Alle anrettes portionsvis og flutes serveres til.

Hovedret

Buffet – vælg mellem:

  • Marineret skinkesteg
  • Chili-lime marineret kalkun
  • Rosastegt kalvemørbrad
  • Citronstegt kalve tyksteg
  • Lammekølle m/ rosmarin og hvidløg
  • Spidsbryst af okse kogt/braiseret i fond af høns og grove urter
Vælg tilbehør
Kartoffel

Vælg mellem

  • Dampede kartofler m/ timiansmør
  • Kartoffel tortilla m/ estragon
  • Bagt grov mos af kartoffel og persillerod tilsmagt Dijon sennep
  • Soya pasta (glutenfri) vendt i friske urter og olivenolie
  • Pom fond dant (hønsefond)
Sauce

Vælg mellem:

  • Skysovs
  • Svampesauce
  • Rødvinssauce
  • Urte creme (kold)
  • Pestoer
  • Aioli
Salater

Vælg mellem:

  • 3 slags kål vendt i vinaigrette af kokoseddike og olivenolie
  • Grøn salat med bagte blommer og hindbær dressing
  • Bønnesalat m/ 2 slags bønner feta og tomat
  • Lyn stegte gulerødder vendt i Arganolie og ristet hampefrø
  • Spidskålssalat m/ broccoli, tranebær, ristet hasselnød
  • Kornsalat m/kelp og rå marineret urter
  • Bagte rodfrugter (f.eks. beder, selleri, pastinakker)
  • Rissalat af røde ris m/persille, tomat og vendt i en hyldeblomst vinaigrette
Afrundingen
Dessert

Vælg mellem:

  • Kold hindbærsuppe, fra sensommerens bær m/ vanilje is og gylden ristet gryn
  • Hjemmelavet jordbæris m/ chokolade kage
  • Æbletærte m/ rørt creme
  • Key lime pie m/ æble/kardemomme
  • Tiramisu kage m/ lime a la Emmaus
  • Is bar
Natmad

Vælg mellem:

  • Aspargessuppe m. kødboller og flutes
  • Hønsekødsuppe m. boller og flutes
  • Mini croissant m. 3 slags fyld
  • Lav selv hot dog med det hele a la pølsevogn
Børnemenu

Vælg mellem:

  • Børnemenu U/12: vælg en kartoffel/pasta og en kødret. 
  • Stegte kartofler ( a la grov fritter)
  • Bagekartoffel
  • Pasta
  • Kyllingelår
  • Pølsehorn
  • Frikadeller
Vine til festmenu
Hvidvine

Pris pr. flaske

  • Villa di Mare, Cataratto/ Chardonnay, 75 cl kr. 229
  • JB Riesling, Rheingau, 75 cl kr. 269
  • Scotto Chardonnay, 75 cl kr. 299
  • Misty Ocean Sauvignon Blanc, New Zealand, 75 cl kr. 199
  • Riesling, Cave de Roi. Frankrig, 75 cl kr. 249
Rødvine

Pris pr. flaske

  • Ripasso Zironda, 75 cl kr. 369
  • Villa di Mare, Negroamaro, 75 cl kr. 289
  • Amarone Zironda, 75 cl kr. 485
  • Giacondi Rosso Italien, 75cl kr. 309
  • Tenuta Santa Maria, Pragal Verona 2016, Italien, 75 cl kr. 399
Øvrige vine

Vælg mellem:

  • Husets vine á kr. 125
  • Husets vine á kr. 175