Hold din private fest
på Emmaus

Du kan holde din private fest på Emmaus.

Vores menuen er et forslag. Du kan sammensætte menuen ved at vælge mellem forslagene.

Vi lytter gerne til dine ønsker. Pris incl borddækning med hvide duge, lys og blomster kr. 645 pr. person. Uden gå-hjem-mad kr. 595.
Prisen er inkl. lokaler, opvask og rengøring. Dog minimum 40 personer. (ved færre end 40 personer. Kontakt os for aftale).
Bemærk, at ved bryllupper er prisen kr. 775 pr. person.
Festerne er berammede til max. 7 timer. Derudover betales 1.500 pr. time.

Der er mulighed for leje af værelser til overnatning

Kontakt:
Emmaus – Galleri & kursuscenter, 5443 5433 (bedst ml. 9 og 14) eller
på mail: info@emmaus.dk

Vælg selv din menu
Velkomstdrink

Vælg mellem:

  • Mousserende rosévin
  • Asti
  • Aperol m. mousserende hvidvin, danskvand og appelsinskive
  • Sommersby cider, vælg mellem rabarber eller solbær
  • Hyldeblomstdrik med danskvand (uden alkohol)
  • Husets hyldeblomstdrink m. hvidvin, danskvand, citron og rundet m. en anelse cognac
  • Hindbær sus: Økologisk koldpresset hindbær sirup, cava og lime.
  • Citrus swing: en sour drink på Økologisk citron sirup, vodka og mynte
  • Jordbær drøm: økologisk koldpresset jordbær sirup, vodka, danskvand og lime
  • Alle kan også laves uden alkohol
Forret

Vælg mellem

  • Honning røget laks på leje af sæsonens grønt og urtecreme.
  • Røget laks med æble-peberrodssalat pyntet med granatæblekerner
  • Bagt torsk med tomat og basilikum. Dertil oliven tapanade.
  • Dampet grønne asparges m/ kold citron hollandaise og rejer
  • Let røget svinemørbrad med syltede urter
  • Citrus bagt ising filet, serveret på bund af tang salat, grape og basilikum
  • Dampet hvide asparges m/ kold hollandaise (spørg for dagspris)

Alle anrettes portionsvis og flutes serveres til.

Hovedret

Buffet – vælg mellem:

  • Rosastegt oksefilet med basilikum og evt. mild chili
  • Langtidsstegt lammecuvette m pesto af krydderurter
  • Citrus marineret svinebov (ikke røget) 
  • Kyllingebryst rullet i friske krydderurter og viklet m bacon.
  • Rosa stegt oksemørbrad. (tillæg kr. 20/person)
  • Confiteret kalvespidsbryd

Hovedretten er en buffet af én slags kød, én slags kartofler, én slags sauce og to slags grønt.
Der kan tilkøbes ekstra kød og kartofler. Spørg på dagspris

Vælg tilbehør
Salat/grøntsager (2)

Vælg mellem

  • Cremet spidskålsalat tilsmagt rygeost og lime
  • Broccolisalat m rosiner, æbler, solsikkekerner
  • Sprød salat m/ spanske peber og ristet hampefrø
  • Fintsnittet blomkål med ærter og dild i let dressing
  • Tangsalat: kelp, langtidsbagte tomater, vinaigrette tilsmagt purløg og frisk timian
  • Friske bønner, hårdt stegt med lime/citron og olivenolie
  • Fennikel/æble salat m/ hindbær vinaigrette
Kartoffel/pasta/ris (1)

Vælg mellem:

  • Kogte nye kartofler m friskhakket persille (i sæson)
  • Nye kartofler vendt i timians smør
  • Kartoffel tortilla m/ løvstikke
  • Råstegte Kartofler m aioli
  • Kartoffeltårn m soltørrede tranebær
  • Pasta vendt i olivenolie og friske urter
  • Sorte kejser ris m/ tomat concassè og friske urter
Sauce

Vælg mellem:

  • Skysovs (timians, rosmarinsky etc.)
  • Kold Bearnaisesauce
  • Svampesauce
  • Rødvinssauce
  • Urte creme (kold)
  • Div. Pestoer
Afrundingen
Dessert

Vælg mellem:

  • Limoncello(citron) kage på mørdej
  • Pavola m/hk mandler, bær og rabarberskum
  • Hindbær/chokolade mousse m/ råsyltede bær
  • Fransk chokoladekage m/ citrus skum
  • Tiramisu kage a la Emmaus
  • Jordbær m/ mælkeskum og hyldeblomstsirup (efter 15.4.)
  • Peberflamberet jordbær m/ rørt is. (efter 15.4.)
  • Vaniljeis m/ oliven olie og havsalt
  • Isbar med div. Toppings
Natmad

Vælg mellem:

  • Aspargessuppe m kødboller og flutes
  • Hønsekødsuppe m boller og flutes
  • Gazpacho Andaluz
  • Mini croissant m 3 slags fyld
  • Lav selv hot dog med det hele a la pølsevogn
Børnemenu

Vælg mellem:

  • Børnemenu U/12: vælg en kartoffel/pasta og en kødret. 
  • Stegte kartofler ( a la grov fritter)
  • Bagekartoffel
  • Pasta
  • Kyllingelår
  • Pølsehorn
  • Frikadeller
Vine til festmenu
Hvidvine

Pris pr. flaske

  • Villa di Mare, Cataratto/ Chardonnay, 75 cl kr. 229
  • JB Riesling, Rheingau, 75 cl kr. 289
  • Scotto Chardonnay, 75 cl kr. 299
  • Errazuriz Sauvignon, Chile, 75 cl kr. 239
  • Alain Geoffroy Domaine le Verger Chablis AOC, 75 cl kr. 389
Rødvine

Pris pr. flaske

  • Ripasso Zironda, 75 cl kr. 399
  • Villa di Mare, Negroamaro, 75 cl kr. 359
  • Amarone Zironda, 75 cl kr. 485
  • Giacondi Rosso Italien, 75cl kr. 309
  • Tenuta Santa Maria, Pragal Verona 2016, Italien, 75 cl kr. 429
Øvrige vine

Vælg mellem:

  • Husets vine á kr. 130
  • Husets vine á kr. 185