Hold din private fest
på Emmaus

Du kan holde din private fest på Emmaus.

Vores menuen er et forslag. Du kan sammensætte menuen ved at vælge mellem forslagene.

Vi lytter gerne til dine ønsker. Pris incl borddækning med hvide duge, lys og blomster kr. 575 pr. person. Uden gå-hjem-mad kr. 525.
Prisen er inkl. lokaler, opvask og rengøring. Dog minimum 40 personer.
Bemærk, at ved bryllupper er prisen kr. 650 pr. person.

Der er mulighed for leje af værelser til overnatning

Kontakt:
Emmaus – Galleri & kursuscenter, 5443 5433 (bedst ml. 9 og 14) eller
på mail: info@galleri-emmaus.dk

Vælg selv din menu
Velkomstdrink

Vælg mellem disse

  • Asti
  • Mousserende rosévin
  • Aperol m. mousserende hvidvin, danskvand og appelsinskive
  • Sommersby cider, vælg mellem rabarber eller solbær
  • Hyldeblomstdrik med danskvand (uden alkohol)
  • Husets hyldeblomstdrink m. hvidvin, danskvand, citron og rundet m. en anelse cognac
Forretter

Vælg mellem

  • Honning-røget laks på leje af sæsonens grønt og urtecreme
  • Røget laks med æble-peberrodssalat pyntet med granatæblekerner
  • Bagt torsk med tomat og basilikum. Dertil oliven tapenade
  • Dampede grønne asparges m. kold citron hollandaise og rejer
  • Let røget svinemørbrad med syltede urter
  • Jordskokkesuppe m. røget laks og sprød lotusrod
  • Citrusbagt ising filet, serveret på bund af tang salat, grape og basilikum

Alle anrettes portionsvis og flutes serveres til.

Hovedret

Buffet af to slags kød, to slags kartofler, en slags sauce og to slags grønt.  Man kan også blot vælge en ret.

  • Rosa stegt oksefilet med basilikum og evt. mild chili
  • Langtidsstegt kalve cuvette m. pesto af krydderurter
  • Ingefær marineret skinkesteg (ikke røget) m. lys svampesovs
  • Flæskesteg med sprød svær og sommergrønt
  • Kyllingebryst rullet i friske krydderurter og viklet m. bacon
  • Rosa stegt oksemørbrad m. champignon og strimlet peberfrugt (tillæg kr. 20/person)
  • Lammekølle m. hvidløg og rosmarin
Vælg tilbehør
Kartofler

Vælg mellem:

  • Kogte nye kartofler m. friskhakket persille (i sæson)
  • Nye kartofler vendt i timiansmør
  • Kartoffel tortilla m. løvstikke
  • Kartoffelbåde m. aioli
  • Kartoffeltårn m. soltørrede tranebær
  • Pasta vendt i oliven olie og friske urter
  • Kartofler vendt i ramsløg, eddike og lime
Sauce

Vælg mellem:

  • Skysovs
  • Bearnaisesauce
  • Svampesauce
  • Rødvinssauce
  • Urte creme (kold)
  • Pestoer
Salat

Vælg mellem 2 slags salat eller råkost:

  • Klassisk mixed grøn salat efter årstidens udbud
  • Cremet spidskålsalat tilsmagt rygeost og lime
  • Broccolisalat m. rosiner, æbler, solsikkekerner vendt i let cremet dressing
  • Tomatsalat med sorte oliven, rødløg, feta og frisk basilikum
  • Salat m. edamamebønner, friske grønne asparges, agurk og jordbær
  • Søs salat: salat af Feldsalat / Icebergsalat, mango, rødløg og sød chili
  • Sprød salat m. spanske peber og ristede hampefrø
  • Fintsnittet blomkål med ærter og dild i let dressing
Vælg tilbehør
Dessert

Vælg mellem:

  • Fransk Marcel chokoladekage med rørt vaniljeis og hindbær coulis
  • Sommerdrøm marengsbund m. hakkede mandler, bær og rørt is
  • Hindbær/chokolade mousse m. råsyltede bær
  • Hindbærtærte på marcipanbund med hjemmelavet hvid creme
  • Jordbær m. mælkeskum og hyldeblomstsirup
  • Peberflamberede jordbær m. rørt is. Hertil knuste marengs m. mynte
  • Vaniljeis m. oliven olie og havsalt
  • Isbar: Rørt is med div. toppings
Natmad

Vælg mellem:

  • Aspargessuppe m. kødboller og flutes
  • Hønsekødsuppe m. boller og flutes
  • Mini croissant m. 3 slags fyld
  • Pølsebord: 2 slags pølse, lun leverpostej med bacon og 2 slags ost m. tilbehør
  • Lav selv hot dog med det hele a la pølsevogn