Kunsthåndværk i porcelæn,
keramik, glas, tin, messing...

Emmaus er huset med de mange rum – og mange aktiviteter.

I et af lokalerne på gallerigangen har vi indrettet ”Antiquetten”.

Her sælger vi klassisk dansk design og kunsthåndværk i form af porcelæn, keramik, glas, tin, messing, sølv og sølvplet. Der er tale om smukke ting fra bl.a. Den Kgl. Porcelænsfabrik, BG, Aluminia, Holmegård, Bornholmsk keramik, Just Andersen, Cohr og Dragsted. Der er tale om enten antikviteter eller klassikere af ældre dato. Alle varer er i hel og pæn stand.

I Antiquetten sælger vi også retro-ting, mindre møbler og mere skæve emner, man ikke finder andre steder.

Emmaus Højskole og Center for kirkekunst drives uden nogen former for offentlig støtte. Salget fra Antiquetten går ubeskåret til støtte af driften for Emmaus højskole og Center for kirkekunst.

Alle varer i Antiquetten er donerede.

Vi tager med TAK i mod alle former for ”lopper”, og sorterer og rengør selv. Varer, der ikke egner sig til salg i Antiquetten sælges på vores årlige loppemarkeder. Vi hjælper også gerne med hel eller delvis tømning af et hjem ved flytning eller dødsboer.

Velkommen også i Antiquetten.

Højskolekursus

Kvindesalonen

11. - 14. januar 2024

Efter julens travlhed åbner vi Kvindesalonen.
4 dage i januar, hvor vi deler livserfaringer og får vitaminer der varmer både krop, sind og sjæl midt i vinterens mørke. Mød bl.a. politiker Ida Auken, forfatter Ann Mariager, billedhugger Laila Westergaard, musikerne Anna Kruse og Sara Futtrup og kursusleder Kristine Stricker Hestbech.

 

Se program

Tilmelding

Højskolekurser